Få et lyst og naturligt udtryk i dit hår

Overvejer du at få opfrisket dit hår, så det får en større dybde og mere farvespil? Så er babylights måske behandlingen for dig. Med babylights kan du nemlig få et lyst og naturligt udtryk i dit hår, som giver et mere strålende resultat end andre hårfarvningsmetoder – og hos Cosco Hair kan vi hjælpe dig med at skabe det look, du er ude efter.

Du finder vores frisørsalon midt i Allerød, hvor vi har kunder, der kommer forbi fra hele området, blandt andet flere fra Birkerød og Blovstrød. Bor du selv et sted her i området, kan du således også nemt og hurtigt komme herind, hvis du ønsker en behandling med babylights.

Hvad er babylights?

Babylights er en metode til hårfarvning, der er kendetegnet ved subtile og naturlige resultater, der virker lidt, som var dit hår blevet ”solkysset”. Farven påføres i nogle fine, tynde reflekser, der kontrasterer din naturlige hårfarve, og farven i striberne kan tilpasse ud fra netop dit hår og dine ønsker til det endelige resultat.

Udover babylights tilbyder vi klipning, permanent hår og meget andet. Du kan således også få klippet dit hår i samme omgang, som det bliver farvet, og herved få et fuldendt nyt look.

Vi bruger kun de bedste produkter, så du kan være sikker på, at dit hår ikke lider skade af behandlingen, mens resultatet bliver af utroligt høj kvalitet. Vi arbejder nemlig hver dag med at skabe det flotteste og mest sunde hår for vores kunder.

Vil du prøve babylights? Kontakt os og bestil en tid!

Er du klar til at forvandle dit hår med babylights? Book din tid nu og tag det første skridt mod et friskere, mere strålende look. Vi ser frem til at se dig her i salonen.

Kontakt os

Kontakt os endelig eller book en tid direkte i vores bookingsystem.

Book her.

​Tlf.: 69 15 25 26

E-mail: info@coscohair.dk

Professionel service

Ærlighed, kvalitet & kundepleje

Torvestrædet 4A, 3450 Allerød   |    69 15 25 26​   |   ​info@coscohair.dk​   |    CVR-nr: 38465759