Kunne du tænke dit at få mere markerede og voluminøse øjenbryn? Så kan du overveje at prøve en professionel farvning af bryn, og i den forbindelse kan du altid komme forbi Cosco Hair. Foruden at være en frisør, kan vi nemlig også hjælpe med retning og farvning af bryn, så du kan få præcist det resultat, som du håber på.

Hvis du bor i Blovstrød, Birkerød eller et andet sted heromkring, så kan du nemt komme forbi vores salon, der er centralt placeret i Allerød. Her kan vi desuden også hjælpe med farvning af din vipper, hvis du vil have et komplet resultat, der virkelig får dine øjne til at træde frem på en smuk, naturlig måde.

Slip for at bruge lang tid på den daglige makeuprutine

En af de væsentligste årsager til, at mange får professionel hjælp til farvning af bryn er, at man herved får et helt perfekt resultat, som ikke skal passes og plejes hver eneste dag. Du kan derfor skære ned på tiden, du bruger foran spejlet hver morgen, mens du stadig kan nyde godt af at have flotte, ensartede øjenbryn.

Ved at vælge os til at hjælpe dig med farvning af bryn er du sikret et endeligt resultat, der afspejler dine ønsker og dit personlige udtryk. Vi kan både skabe et afdæmpet og naturligt look, mens vi også kan hjælpe med mere markante og fremtrædende øjenbryn, hvis det er dette, du ønsker. Her bliver der altid lyttet nøje til dine ønsker og behov, så du bliver glad for resultatet.

Kontakt os for at høre mere om vores farvning af bryn

Vil du høre mere om dine muligheder med farvning af bryn, eller vil du allerede nu bestille en tid til en behandling? Så kontakt os i dag og fortæl os om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også bestille en tid til en klipning eller at få lavet striber i håret, hvis du vil have det lavet i samme ombæring.​

Kontakt os

Kontakt os endelig eller book en tid direkte i vores bookingsystem.

Book her.

​Tlf.: 69 15 25 26

E-mail: info@coscohair.dk

Professionel service

Ærlighed, kvalitet & kundepleje

Torvestrædet 4A, 3450 Allerød   |    69 15 25 26​   |   ​info@coscohair.dk​   |    CVR-nr: 38465759