Drømmer du om at få store flotte krøller?

Trænger dit hår til forandring og nyt liv, og drømmer du om at gøre det med nogle store, flotte krøller? Med professionelt lavet permanent hår, kan dette blive muligt for dig, og i Cosco Hair er vi klar til at hjælpe dig med det.

Her kan du nemlig få lavet en personlige frisure, der matcher din egen unikke stil og præferencer – herunder med permanent hår. Du kan få lavet krøller i vores frisørsalon i Allerød, hvor vi har stamkunder, der kommer fra et større område, heriblandt Birkerød og Blovstrød. Uanset hvor du kommer fra, er vi dog klar til at hjælpe dig.

Perfekt krøllet hår med et personligt præg

I vores arbejde med at lave permanent hår, tilbyder vi aldrig to helt ens behandlinger. Du vil derfor opleve, at der er god tid til at italesætte dine præcise ønsker og behov, så du kan få tilpasset en behandling, der imødekommer disse. Du kan således forvente et perfekt krøllet hår – med et personligt præg.

Vi bruger derudover kun de bedste produkter på markedet for at sikre holdbare resultater og et permanent hår, der føles sundt og stærkt.

Her i salonen får du altid en god og imødekommende service, så du føler dig budt godt velkommen i en behagelig atmosfære. Udover at få lavet det hår, du drømmer om, kan du også få et afbræk fra din travle hverdag, hvor du kan slappe helt af og nyde en behandling med fokus på dit velvære.

Book en tid til at få lavet permanent hår

Er du klar til at få lavet de store krøller, du altid har gået og drømt om? Så kontakt os i dag og bestil en tid til at få lavet permanent hår ved en frisør.​

Kontakt os

Kontakt os endelig eller book en tid direkte i vores bookingsystem.

Book her.

​Tlf.: 69 15 25 26

E-mail: info@coscohair.dk

Professionel service

Ærlighed, kvalitet & kundepleje

Torvestrædet 4A, 3450 Allerød   |    69 15 25 26​   |   ​info@coscohair.dk​   |    CVR-nr: 38465759