Leder du efter en frisørsalon, der kan farve dit hår?

Striber i håret er utroligt populært, da det giver dig mange muligheder for at personliggøre dit hår. Mens du godt selv kan lave striber i håret, kan du med fordel opsøge professionel hjælp, hvis du vil være sikker på et smukt og holdbart resultat. Ønsker du at få lavet striber ved en frisør, så kan vi hjælpe dig med det her i Cosco Hair.

Med en central placering i Allerød tager vi imod kunder fra hele området, herunder Blovstrød og Birkerød. Leder du efter en frisør, der kan hjælpe med at lave striber i håret, er vi derfor også altid klar til at byde dig velkommen og skabe det udtryk i dit hår, som du drømmer om.

Frisørstriber med kvalitetsprodukter

En god grund til at få lavet striber ved en frisør er, at du kan være sikker på kvaliteten af de produkter der bruges. Det kan du i hvert fald altid her hos os. Vi laver nemlig striber med nogle af de bedste produkter på markedet, der ikke alene giver fantastiske resultater, men som også skåner dit hår.

Vi lytter til vores kunders behov med henblik på at skabe resultater, der tager højde for din personlige stil. Du har derfor også et stort udvalg af forskellige muligheder, som du selv kan være med til at sætte dit præg på. Så kan du nemlig få fremhævet din naturlige skønhed gennem et flot stribe- og farvearbejde.

Book en tid til at få lavet striber her hos os

Hvorfor vente? Book din tid nu og få lavet striber hos en frisør, der tager sig god tid til at forstå dig og dine behov. Du kan således få et flot resultat, der lever op til alle dine forhåbninger.​

Kontakt os

Kontakt os endelig eller book en tid direkte i vores bookingsystem.

Book her.

​Tlf.: 69 15 25 26

E-mail: info@coscohair.dk

Professionel service

Ærlighed, kvalitet & kundepleje

Torvestrædet 4A, 3450 Allerød   |    69 15 25 26​   |   ​info@coscohair.dk​   |    CVR-nr: 38465759