Vi lytter nøje til dine ønsker og behov

Leder du efter en frisør, der kan hjælpe med en herreklip? Så kom forbi Cosco Hair! Her kan du få lavet klassiske såvel som moderne herrefrisurer, og vi kan derfor også hjælpe dig med at få skabt den frisure, du ønsker.

I vores frisørsalon i Allerød vil du altid få en oplevelse af, at vores fokus alene er på dig, mens du sidder i frisørstolen. Vi lytter nøje til dine præcise ønsker, og vi vejleder dig gerne, hvis du skal have hjælpe til at spore dig ind på din drømmefrisure. Leder du efter en frisør i nærheden af Blovstrød, Birkerød eller omegn? Så kan du nemt komme forbi her hos os.

Få en herreklip der passer perfekt til dig

For mange mænd er deres hår og frisure en måde de kan udtrykke sig på, og det er derfor vigtigt, at man er glad og tilfreds med det hår, man går rundt med. Med en forståelse for forskellige hårtyper og ansigtsformer kan vi hjælpe dig med en herreklip, der komplementerer dine træk og understreger din personlige stil.

Vi går derudover også op i, at vores kunders hår er sundt og velplejet. Vi behandler og klipper det derfor nænsomt, ligesom vi gerne vejleder dig i, hvordan du bedst muligt kan behandle og pleje dit hår efterfølgende.

Book en tid eller kom ind forbi vores salon

Hvis du vil være sikker på, at vi har tid til en herreklip, så kan du med fordel booke en tid på forhånd. Det kan du gøre ved at ringe ind til os. Du er dog også altid velkommen til at kigge forbi for at høre, om vi kan hjælpe dig med det samme.​

Kontakt os

Kontakt os endelig eller book en tid direkte i vores bookingsystem.

Book her.

​Tlf.: 69 15 25 26

E-mail: info@coscohair.dk

Professionel service

Ærlighed, kvalitet & kundepleje

Torvestrædet 4A, 3450 Allerød   |    69 15 25 26​   |   ​info@coscohair.dk​   |    CVR-nr: 38465759