​Få et fornyet udtryk i håret med en frisk farve

Kunne du tænke dig at få farvet håret i en helt ny farve? Eller ønsker du blot at få genopfrisket din gamle farve i håret? I Cosco Hair tilbyder vi hårfarvning med mange forskellige muligheder, så du kan få farvet dit hår netop, som du godt kunne tænke dig. Det gælder både, hvis du ønsker en komplet hårfarvning, eller hvis du blot vil have lavet striber i håret.

Frisørsalonen ligger centralt i Allerød, hvorfor du nemt kan komme her forbi, hvis du bor et sted her i området – det kunne eksempelvis være Birkerød eller Blovstrød. Her bliver der lyttet nøje til dine ønsker, så du kan få foretaget den hårfarvning, du drømmer om.

Hvorfor vælge os for din næste hårfarvning?

Vi bruger kun produkter af høj kvalitet og moderne teknikker til farvning af hår for at sikre, at dit hår ikke bare ser fantastisk ud, men også føles godt og er sundt. Dertil tilbyder vi en bred palet af farvemuligheder og nuancer, så du selv kan være med til at definere, hvordan præcist dit udtryk skal være. Du kan ligeledes få rådgivning om valg af hårfarve, hvis du ønsker at vende dine forskellige tanker med en frisør.

I Cosco Hair finder du altid en behagelig og afslappende atmosfære, hvor der er plads til enhver. Du kan således komme her forbi og finde et frirum fra en travl hverdag, og samtidig få et smukt resultat med en hårfarvning

Book en tid til at få farvet håret

Hvis du kunne tænke dig at bestille en tid til hårfarvning med eller uden klipning, så kan du altid kontakte os. Du er også velkommen til at kigge forbi salonen, hvor vi altid står klar til at tage godt imod dig.

Kontakt os

Kontakt os endelig eller book en tid direkte i vores bookingsystem.

Book her.

​Tlf.: 69 15 25 26

E-mail: info@coscohair.dk

Professionel service

Ærlighed, kvalitet & kundepleje

Torvestrædet 4A, 3450 Allerød   |    69 15 25 26​   |   ​info@coscohair.dk​   |    CVR-nr: 38465759