Få lavet en flot dameklipning

Trænger du til at få studset spidserne, eller ønsker du en komplet makeover af dit hår med et helt nyt look? Uanset hvilken klipning du har brug for, kan vi hjælpe dig. I Cosco Hair tilbyder vi nemlig dameklip i et væld af forskellige udtryk og stile – og vi kan derfor også hjælpe dig med det, du ønsker.

Vores frisørsalon ligger centralt i Allerød, og her tager vi imod kunder, der kommer fra hele området, herunder flere fra Blovstrød og Birkerød. Hvis du er på udkig efter en frisør, som kan hjælpe dig med en dameklip, er du kommet til det helt rette sted.

Hvorfor vælge os til at klippe dig?

Vores damefrisører tager sig god tid til at forstå dig og dine ønsker til din nye frisure, så vi kan få skabt et tilfredsstillende resultat. Samtidig vil du altid finde en rolig og tryg atmosfære, hvor du kan slappe af og føle dig godt taget hånd om. Det er nemlig vigtigt, at du er afslappet og har det behageligt, når du tager til frisøren.

Med vores dameklip kan vi tilbyde frisurer med både kort og langt hår, pandehår, etageklip, krøller, babylights, striber og meget andet. Uanset om du er til et moderne eller klassisk udtryk, hjælpe vi dig med det.

Vores imødekommende og venlige medarbejdere bruger anerkendte produkter for at sikre, at dit hår ikke kun ser godt ud, men også er sundt og velplejet.

Kontakt os og bestil en tid til dameklip

Er du klar til at komme forbi og få en god og behagelig oplevelse i vores frisørsalon? Kontakt os i dag for at booke en frisørtid til et dameklip. Vi står altid klar til at tage god imod dig og hjælpe dig med præcist det, du ønsker.​

Kontakt os

Kontakt os endelig eller book en tid direkte i vores bookingsystem.

Book her.

​Tlf.: 69 15 25 26

E-mail: info@coscohair.dk

Professionel service

Ærlighed, kvalitet & kundepleje

Torvestrædet 4A, 3450 Allerød   |    69 15 25 26​   |   ​info@coscohair.dk​   |    CVR-nr: 38465759